Lebel & Bouliane
16_005_CAMP+JEFFERSON-3 (1).jpg

Camp Jefferson

Camp Jefferson  is a 5500 sq.ft  renovation to an existing warehouse space on Jefferson Ave. in Toronto's Liberty Village. Designed to house a creative agency,  the space is comprised of two areas of activity; the HUB and the HIVE. A central faceted armature becomes mission control for presentations and brainstorming.

A budget conscious renovation, Camp Jefferson is a great example of 'design where it matters'. Focusing the construction on a central folding wall and two excellent boardrooms, the rest of the space is clean and flexible, with a lot of opportunity for growth, events and reconfiguration. 

Photography: Révélateur Studio

16_005_CAMP+JEFFERSON-3 (1).jpg

camp jefferson

 

Camp Jefferson  is a 5500 sq.ft  renovation to an existing warehouse space on Jefferson Ave. in Toronto's Liberty Village. Designed to house a creative agency,  the space is comprised of two areas of activity; the HUB and the HIVE. A central faceted armature becomes mission control for presentations and brainstorming.

A budget conscious renovation, Camp Jefferson is a great example of 'design where it matters'. Focusing the construction on a central folding wall and two excellent boardrooms, the rest of the space is clean and flexible, with a lot of opportunity for growth, events and reconfiguration. 

 
Client:
Cossette Media
 
Area: 5 500 sf
 
Location: Toronto, ON
 
Photography:
Révélateur Studio